duminică, 13 martie 2011

Omul de oțel

Bilionarul și inginerul de arme Tony Stark merge în Japonia ca să construiască un reactor care nu folosește combustibil și nu poluează, reactor pentru care va folosi o tehnologie inventată de el. A ales Japonia datorită existenței lui “Lab 23” – un laborator condus de Dr. Chika Tanaka, cu care Tony Stark va avea o relație romantică. De asemenea, doar în Lab 23 poate găsi tehnologia care să-i permită să construiască reactorul. În timpul unei conferințe de presă, jurnaliștii și Ministrul Apărării Kuroda îi pun la îndoială motivele. Stark își anunța retragerea ca Omul de Oțel și apariția unui nou model Omul de Oțel, model care va fi produs în masă și va fi pilotat de alții. Tocmai când Stark testează un nou costum, o armă misterioasă apare și îl atacă. Acesta este doar începutul unei serii de atacuri devastatoare inițiate de o organizație care se autointitulează “Zodiacul”. Stark trebuie să confrunte Zodiacul, asta în timp ce presa s-a întors împotriva lui și simte presiune politică din partea lui Kudora.

Wolverine

Serialul este un omagiu adus legendarului roman grafic al lui Frank Miller din anii 1980, “Wolverine”. Logan, cunoscut și ca Wolverine, află de la un prieten și agent japonez că prietena lui, Mariko, se află acum în Tokyo. Ea a fost răpită de membrii organizației “Kuzuryu”, al cărei șef este Shingen Harada, tatăl lui Mariko. Logan merge în Japonia pentru a-l distruge pe Kuzuryu și a o salva pe Mariko. Odată ajuns în Tokyo, Wolverine descoperă că Shingen nu e singurul răufăcător pe care trebuie să-l confrunte. El trebuie să meargă până în Madripoor – orașul-insulă unde fug criminalii – pentru a termina ce a început în Tokyo. Asta se va întâmpla însă doar dacă îi poate învinge pe “Kikyo” – mutantul japonez al speciei Wolverine- și pe “Omega Red” – mutantul rus și dușmanul lui Wolverine încă din timpul războiului Rece.

Deltora Quest

Maleficul lord al Umbrelor a pus stăpânire pe regatul Daltora și a dus pământul și locuitorii săi într-o stare de suferință și ghinion. Lief, fiul unui fierar, tocmai a împlinit 16 ani și primește, alături de prietenii săi Barda și Jasmine, o misiune importantă: aceea de a recupera cele șapte pietre magice care au fost furate. Odată reunite cu Centura Daltorei, acestea vor da putere adevăratului moștenitor al Deltorei și acesta va putea scăpa regatul de tirania lordului Umbrelor. Există însă o problemă: cele șapte pietre au fost împrăștiate prin Deltora și în momentul de fața sunt în posesia a șapte bărbați răi care nu vor renunța la pietre prea ușor.

Vampire Knight

Cea mai veche amintire a lui Yuki este o noapte furtunoasă de iarnă, în care a fost atacată de un vampir…Apoi a fost salvată de altul. Acum, zece ani mai târziu, Yuki Cross, fiica adoptată al directorului Academiei Cross, a crescut și a devenit protectoarea vampirilor. Ea îl protejează pe Kaname, salvatorul ei, de la a fi descoperit, asta în timp ce el conduce un grup de vampiri în școala de elită. Alături de ea se află și Zero Kiryu, un prieten din copilărie care urăște creaturile ce au distrus toate lucrurile la care ținea. Acum, Zero este hotărât să nu se mai încreadă niciodată în vampiri. Coabitarea pare sa nu deranjeze pe nimeni, însă chiar au renunțat vampirii la felul lor sângeros de a fi șau există un secret întunecat în spatele acțiunilor lor?Oare infatuarea lui Kaname față de Yuki este începutul unei iubiri interzise sau ceva din trecutul lui îl atrage spre ea? În această lume a secretelor, nimic nu e ceea ce pare a fi. Iar prețul încrederii prost plasate s-ar putea să fie chiar mai mare decât moartea.

Gakuen Heaven

Totul incepe cand Keita Ito primeste o scrisoare de inscriere la BL Academy, cea mai renumita academie pentru baieti. Deoarece are cele mai mici note si foarte putine talente, Keita considera ca locul lui nu este in aceasta institutie. Insa cu ajutorul altor studenti va reusi sa se integreze.

Mirage of Blaze

Takaya Ohgi este un student ce nu-si doreste decat sa-si protejeze prietenii si sa traiasca o viata normala.Nobutsuna Naoe afirma ca Takaya este reincarnarea Lordului Kagetora,trezindu-i abilitatile de a exorciza spiritele rele.Treptat Takaya isi aminteste de Naoe si sacrificile acestuia.Intre timp fortele intunecate ale clanurilor Hojo si Fuma incep sa atace lumea vie.Vor reusi sa opreasca acest razboi?

Sukisho

Hashiba Sora, isi pierde memoria in urma caderii de la etajul 4 din incinta scolii. Se reintoarce dupa un an, pentru a-si continua studiile. Afla ca are un nou coleg de camera, care afirma ca este prietenul sau din copilarie. Treptat cu ajutorul celorlalti, Sora isi va recapata trecutul.

Okane Ga Nai

Ayase este un student care este tradat de varul sau si vandut.In urma unei licitatii(sau ce era aia),el este cumparat(suna urat,dar asa e) de catre Kanou Somuku pe 120 de milioane.Acesta l-a salvat pentru ca si-a amintit ca in urma cu ceva timp,Ayase,un strain...l-a ajutat.Acum,Kanou vrea sa il tina pe copil aproape de el,si foloseste cei 120 de milioane pe care ii datora ca sa il forteze sa ramana u el.Ayase este doar un student,asa ca nu are o slujba,insa este fortat sa isi vanda corpul lui Kanou pentru 500.000 de yeni...de fiecare data.

Gravitation

Povestea gravitează în jurul unui cântăreț energetic, Shuichi Shindou, cu trupa lui, Bad Luck, și a încercărilor lui de a deveni cea mai în vogă trupă din Japonia, asemenea faimosului său idol Ryuuichi Sakuma, cântărețul formației Nittle Grasper. Într-o seară, Shuichi scria versurile pentru o melodie, când hârtia îi este luată de vânt, ajungând la un bărbat înalt și blond. Bărbatul îi spune lui Shuichi că nu are talent, fapt care îl rănește profund pe băiat. Aceasta a fost prima, dar nu și ultima întâlnire, Shuichi devenind interesat de bărbat . A doua zi mergând pe stradă în ploaie vede o mașină neagră. Sare în fața mașinii, aceasta pune frâna și din ea iese faimosul romancier Eiri Yuki. Acesta îl aduce acasă la el pe Shuichi si îi dă un prosop cu care să se șteargă de apă. Shuichi îl întreabă de ce îl urăște iar acesta i-a răspuns că urăște pe oricine încearcă să îi distrugă mașina. Aceastea nu au fost singurele întâlniri între ei. Familia lui Yuki încerca să-l țină departe pe Shuichi de acesta și de secretul său. Yuki până la urmă îi spune secretul iar Shuichi îi spune că poate să fugă sau să moară dar el tot îl va găsi. La sfârșit în locul lui Shuichi cântă Ryuuichi Sakuma care îi spunea mereu lui Shuichi că este strălucitor. Shuichi este transportat cu avionul până deasupra locului în care era concertul și intră în sală prin acoperiș. De atunci Trupa Bad Luck formată din Shuichi Shindo, Hiroshi Nakano si Fujisaki a fost pe primul loc și Shuichi cu Yuki au rămas împreuna.

Busou Renkin

Povestea incepe cand liceanul Mutou Kazuki este ucis, intr-o noapte, incercand sa salveze o fata de un monstru, insa crede ca totul fusese doar un vis imediat ce se trezeste. Oricum, curand afla cat de real a fost visul lui, cand un monstru sarpe il ataca pe el si sora sa. Tsumura Tokiko, fata din visul lui, ii explica ca aceea creatura este un homunculus. Kazuki fusese atacat si ucis de o astfel de fiinta cand incercase sa o salveze, insa Tokiko l-a readus la viata cu ajutorul unui medalion kakugane. Kakugane este un dispozitiv alchimist ce ofera puterea posesorului de-a lupta impotriva unui homunculus. Folosindu-se de acest lucru, Kazuki isi creaza propriul buso renkin, o sabie in forma unei lance imense.

Black Blood Brothers

in mare,este vorba despre vampiri,clar .In Honk Kong a avut loc un razboi in care oamenii si vampirii luptau impreuna impotriva "Kowloon Children",o rasa de vampiri care transforma persoana muscata intr-unul de-al lor,fie om fie vampir.Jirou Mochizuki(Silver Blade)invinge majoritatea Kowloon Children.Dupa 10 ani,acesta merge impreuna cu fratele sau mai mic,Kotarou,in Japonia,pentru a intra in "Special Zone",un oras al vampirilor. Aici,vampirii sunt numiti "Black Blood",iar oamenii"Red Blood". Anime-ul este impanzit de momente comice,dar si de lupte.

Princess Tutu

Ahiru era o rata (de fapt asta si inseamna numele ei), care era fermacata de Mytho, un print ce isi pierduse inima. I se pare ca are ochi singuratici si tristi si isi dorea sa il ajute. Isi face aparitia Drosselmeyer, care o transforma pe Ahiru intr-o fata. Aceasta are puterea de a se transforma in Printesa Tutu, un personaj dintr-un basm. Cu ajutorul baletului, convinge oamenii sa inapoieze bucatile din inima printului, fiecare continand un sentiment. Povestea este foarte interesanta, are si muzica buna.

Guin Saga

Stravechea imparatie a tinutului Parro a fost invadata de armatele din Mongaul, regele si regina fiind ucisi. Dar, "cele doua perle din Parro", printesa Rinda si printul Remus, au reusit sa evadeze folosind un aparat ascuns in palat. Pierduti in padurea Rood, sunt salvati de soldatii din Mongaul de catre un barbat cu chipul unui leopard, pe nume Guin, ce nu are nicio amintire decat cuvantul "Aurra".

Uta Kata

O tanara fata de 14 ani , Ichika Tachibana, eleva la Kamakura Girls' Academy este principalul personaj al acestui anime. Totul a inceput cand o fata stranie a iesit dintr-o oglinda , numita Manatsu, Ichika si-a uitat telefonul l-a scoala ,de care era atarnat un "talisman" , primit de la persoana pe care o iubea , Sei. Deoarece a promis ca v-a avea grja de acel obiect, ea a trebuit sa accepte si oferta primita de Manatsu-chan. Adica isi primea telefonul mobil si talismanul dar trebuia sa scrie un mic jurnal despre ce se va intampla in contunoare , avand in vedere ca culorile puctelor de pe talisman s-au schimbat. De atunci avea sa inceapa aventrura ei impreuna cu Manatsu, trebuind sa treaca de 12 incercari.

Hakushaku to Yousei

Actiunea se petrece in secolul 19, in Anglia, unde inca mai exista oameni ce cred in zane, in special un "fairy doctor" Lydia Carlton. Tanara are aceasta abilitate mostenita de la mama ei, ochii ei verzi fiind o dovada a acestei abilitati. Insa viata ei se va schimba complet in momentul in care il intalneste pe Edgar, acceptand sa-l ajute sa gaseasca o legendara sabie.

Berserk

setarea Berserk este inspirat de Europa medievală. Este de centre în jurul durata de viaţă a Intestine, un razboinic mercenar orfani, şi Griffith, liderul unei trupe de mercenari numita Band of Hawk (鷹 の 団, Taka nu Dan?). Ca el vârstele, modificări Intestine de la un băiat solitar într-un om care îşi dă seama de valoarea de camaraderie. Povestea conţine elemente din ambele fantezie şi de groază, după cum se analizează atât cele mai bune şi cele mai grave ale naturii umane. Atât manga si anime sunt notate pentru violenţa lor grele.

Tsubasa Chronicle

In aceasta lume, Sakura este printesa din Clow Country, regat condus de fratele ei mai mare, regele Touya, iar Syaoran este prietenul ei din copilarie ce viseaza sa ajunga arheolog. In timp ce aveau o intalnire secreta pe teritoriul unor ruine arheologice, iar Sakura statea in dreptul unor simboluri ciudate, Syaoran vede cum fetei ii apar doua aripi fantomatice. In acelasi timp o forta misterioasa pare a o atrage pe fata in zidul pe care erau inscriptionate acele simboluri. Syaoran reuseste sa o salveze dar aripile ei se imprastie in mii de pene care sunt trimise in alte dimensiuni.

Wedding Peach

Momoko(Angel Peach)crede ca este o fata obisnuita pana in momentul in care este atacata de un demon care cauta cele "4 obiecte sfinte".Zeita Afrodita ii timite o oglinda ce o transforma in Angel Peach.In sezonul 2 ea isi gaseste adevarata dragoste,un tanar coleg de-al ei,Yosuke(portar la echipa de fotbal a scolii)care este jumatate demon,tatal sau a fost un demon ce a tradat clanul demonilor.Iubirea lor este pusa greu la incercare,deoarece in viziunea ingerilor si a femonilor,un inger si un demon nu se pot iubi.

Magical Angel Sweet Mint

Personajul principal este Mint, o printesa a lumii magice a viselor, lume care insumeaza toate visele si sperantele omenirii. Din nefericire omenirea isi pierde credinta in bine, iar dorintele se scufunda in intuneric. Acest lucru provoaca haos in lumea lui Mint iar aceasta incepe incetul cu incetul sa dispara. Din acest motiv ea decide sa coboare pe Pamant pentru a incerca sa redea speranta oamenilor si de asemenea sa dovedeasca parintilor ei, Regele si Ragina lumii viselor, ca poate sa fie si ea la randul ei un conducator intelept si bun. Ajunsa pe Pamant, Mint se cazeaza la matusa ei Herb care are un magazin de cadouri denumit “Happy Shop”. Aici se imprieteneste cu Plum si Nut, un baietel si o fetita care o ajuta sa gaseasca casa matusii ei, dar care ii vor pastra si secretul magic.

Kamichu

Povestea este despre o elevă de gimnaziu, cam prea copilăroasă, care devine peste noapte nici mai mult nici mai puţin decît zeiţă, cu puteri supranaturale şi tot ce implică asta, şi care va trebui să îmbine activităţile zeilor cu viaţa obişnuită. Kamichu este vorba despre aventurile nu aşa de obişnuite ale lui Yuire şi prietenilor ei, în dorinţa de a afla ce fel de kami (zeu) este ea.

07Ghost

Academia militara a imperiului Barsburg, intotdeauna a fost cunoscuta pentru modul de antrenare a viitorilor soldati ce nu vor aduce rusine imperiului. Studentii unui program special pot folosi la libera alegere o abilitate cunoscuta sub numele de "zaiphon". Capabilitatile fiecaruia difera, de mai multe ori, reflectand personalitatile lor. Oricum, nimic nu este ceea ce pare si nimic nu va mai fi la fel pentru Teito Klein dupa trecerea examenului.

joi, 10 martie 2011

Minami-ke

Povestea este una amuzanta a trei surori:Haruka, Kana and Chiaki. Ele isi duc viata de zi cu zi intampinand tot felu` de dificultati care dau un umor incerdibil. Kana si Chiaki sunt mai tot timpul intr`un fel de..conflict,dar amandoua o apreciaza pe Haruka,sora mai mare care vai de ea saraca.Anime`ul este funny rau de tot,mereu te face sa razi prin fazele,eu cosider ca cea care da cu adevarat culoare este Kana,care da dovada de imaturitate chiar si`n fata surori mai mici.Recomand acest anime tuturor amatorilor de comedie

Demonbane

Kuro Daijuuji este un detectiv sarac, care traieste in Arkham City. Intr-o zi, Ruri Hado, din Hado Financial Group, ii cere sa caute o carte magica. Desi refuza initial, Ruri ii ofera o suma mare de bani, astfel facandu-l pe Kuro sa accepte. In timp ce Kuro cauta cartea, o intalneste pe Al, o fata draguta, care este de fapt o carte magica. Acestia incheie un contract, dandu-i lui Kuro puteri magice. Curand dupa asta, Al activeaza de asemenea Demonbane, o masinarie aflata in proprietatea Hado Financial Group, sa lupte cu masinariile de la Black Lodge. Cu asta, lupta dintre Hado Financial Group si Black Lodge incepe.

Yumeria

La a 16-a sa aniversare, Tomokazu Mikuri are un vis in care vede o fata luptandu-se cu un monstru plutitor gigantic. Cand se trezeste, este surprins sa vada ca fata de fapt doarme langa el...Oriunde doarme de acum incolo, se intoarce in aceeasi lume a viselor, si din ce in ce mai multi oameni pe care ii stie apar acolo. Afla de la o misterioasa femeie mascata pe nume Silk, ca ei lupta impotriva cuiva numit Faydoom, si ca el este sursa puterii fetelor, cu ajutorul careia ele pot lupta in continuare. Si asa mai departe...

Tonagura

Kazuki a asteptat timp de 10 ani ziua in care vecinii ei s-au mutat in vechea lor casa. Este indragostita de Yuuji, pe care il considera prima ei dragoste, insa nu a reusit sa isi exprime sentimentele fata de el inainte ca acesta sa plece. Yuuji obisnuia sa vina sa se joace cu Kazuki, sora ei cea mica Hatsune, si sora lui Yuuji, Marie, cand erau mici. Imaginea lui Yuuji in viziunea ei s-a schimbat insa repede, datorita comportamentului ecchi al acestuia in timpul reuniunii lor. Cu parintii plecati in America de Sud, amandoua familiie trebuie sa invete sa traiasca impreuna, si sa-si redobandeasca sentimentele din copilarie. Lucrurile sunt insa si mai complicate, deoarece acestia merg la aceeasi scoala.

Kobato

Kobato este o fata draguta si optimista, dar foarte naiva in ce priveste lumea din jurul ei. Ea are o "misiune" in care trebuie sa umple o sticla misterioasa cu suferinta oamenilor pe care ii intalneste pentru a i se indeplini o dorinta, conditia fiind sa nu se indragosteasca de baiatul pe care il va ajuta.

Ladies versus Butlers!

Hina Akiharu si-a pierdut parintii cand era mic, si a fost adoptat de familia unchiului sau. A observat insa ca unchiul sau urmareste de fapt mostenirea parintilor sai, asa ca decide sa intre in liceul Hakureiryou. Totusi, infatisarea sa de delicvent sperie fetele, care formeaza majoritatea colectivului de studenti. Nefiind capabil sa se inteleaga cu colegii de clasa, Akiharu se intalneste cu prietena sa din copilarie, Saikyou Tomomi.

Kyou Kara Maoh

Kiss x Sis incepe cu povestea unui student,Keita Suminoe,care se pregateste pentru examene.El locuieste intr`o casa cu surorile lui,Riko si Ako,care il saruta si afiseaza dragostea lor fata de el in public.Ele il ajuta pentru pregatirea examenelor sale.Chiar daca nu au nici o legatura de sange,Keita incepe sa fie atras de ele.Parintii acestora vazand ca se inteleg ii propun tanarului sa se casatoreasca cu una din ele.

K-ON!

Povestea acestui anime se desfasoara in jurul a patru liceene ce incearca sa salveze clubul de muzica, desi sunt singurele membre. Ultima recruta, Hirasawa Yui, nu are nicio experienta cu instrumentele muzicale. Vor reusi sa-si atinga telul? De ce te-ai inscrie in clubul de muzica daca nu poti citi notele de pe un portativ sau sa canti la un instrument oarecare? Veti afla motivele care au determinat-o pe Yui sa li se alature, daca urmariti acest anime!

Kyou Kara Maoh

Yuri Shibuya avea o viata frumoasa si normala. Totul s-a schimbat din momentul in care a fost bagat cu capul in toaleta dupa ce a incercat sa-si salveze un coleg de niste batausi. In loc sa fie doar udat este tras inauntru. Dintr-o data, se trezeste intr-o lume ce seamana putin cu europa medievala. Si daca asta nu este deajuns el trebuie sa fie urmatorul Maoh, doar pentru ca are parul si ochi negri. Maoh este regele din Mazoku, care nu se intelegea prea bine cu oamenii in lumea asta; dar Yuri este exact opusul fata de cum ar trebui sa fie. El e bun, respecta leagea, si nu folosea violenta pentru a rezolva ceva. Tara se afla in pragul unui razboi si acum Yuri incerca sa devina un bun Maoh, si in acelasi timp trebuie sa se acomodeze culturii si regulilor teritoriului unde se afla.

Hatenkou Yuugi

Intr-o zi o tanara de 14 ani, pe nume Rahzel, este alungata de acasa de catre tatal ei cu scopul "de-a vedea lumea". Astfel incepe o calatorie plina de peripetii insa nu vrea sa calatoreasca singura...imprietenandu-se cu un stoic, Alzeid ce cauta razbunare pentru moartea tatalui sau. Alzeid si Rahzel sunt precum apa si uleiul... dar chiar si asa se poate simti o atractie speciala intre cei doi; poate din cauza faptului ca au aceeasi putere, magia. Astfel cei doi tovarasi calatoresc din oras in oras, folosindu-si puterile pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi, impreuna cu Baroqueheat aka "Hi-tan", in timp ce vor sa descopere locul lor in lume.

Shugo Chara

Fiecare copil are ascuns in suflet un "ou", nevazut la inceput, un ou ce reprezinta personalitatea pe care si-o doreste. Hinamori Amu, membra a grupului numit Gardieni, protejeaza aceste oua pentru a nu deveni x-oua, pline de resentimente si ura. Pentru a reusi, Amu are nevoie de ajutorul celor 3 Shugo Chara: Ran, Miki si Sue. Insa va reusi sa-si duca misiunea pana la bun sfarsit si sa opreasca organizatia Easter de-a pune mana pe Embrion, oul ce indeplineste visele posesorului?

Kiddy Grade

Dupa mai multe razboaie interstelare,omenirea a creat o uniune interstelara.Totusi exista multe dispute si razboaie intre membrii uniunii.Pentru a rezolva aceste neintelegeri,s-a format o organizatie secreta,cunoscuta sub numele de GOTT,care antreneaza agenti cu superputeri. Agentii Eclair si Lumiere sunt doua fete cu abilitati neobisnuite,fiind partenere de mult timp.In curand ele vor descoperi incetul cu incetul secretele organizatie la care au lucrat.

Skip Beat!

Povestea prezinta viata unei adolescente pe nume Kyoko, ce isi urmeaza prietenul din copilarie, Sho, pana in Tokyo ajutandu-l si incurajandu-l in a-si indeplini visul, sa devina un cantaret. Desi se ocupa de treburile gospodaresti, Sho o considera o persoana plictisitoare de care s-ar lipsi oricand. Furioasa, Kyoko promite ca se va razbuna pe el si ii va distruge carierea devenind mai celebra decat el.

Ookami-san to Shichinin no Nakamatachi

Povestea este centrata pe Ryoko Ookami, o boboaca de liceu cunoscuta pentru aspectul ei feroce, caninii neobisnuiti cand zambeste, si aerul salbatic. Ringo Akai este o boboaca scunda, aparent draguta si angelica dar cu o aura intunecata. Impreuna cu prietenii lor ciudati, cele doua lupta sa schimbe lumea, luand fiecare problema in parte. Grupul Otogi se ocupa de rezolvarea tuturor problemelor indiferend de pericolul care ii pandeste, insa cum majoritatea membrilor sunt fete, prezenta unui baiat este necesara pentru a putea participa in misiunile mai periculoase. Astfel Morino Ryoushi ( o persoana care se teme cand cineva se uita la el ), ajunge membru imediat dupa ce isi declara dragostea fata de Ryoko.

MM!

Sado Tarou suferă de masochismul sexual, el simte placerea sexuala de la durere. El mai simte că nu va avea niciodată o relaţie normală cu starea lui şi decide să viziteze Club voluntari, un loc care acordă studenţilor dorinţele ", caută un leac. La club, el o găseşte Isurugi Mio, o fată care crede că este un zeu, şi Yuno Arashiko, fata care a cauzat starea sa, în primul rând ...

Rosario + Vampire

Aono Tsukune accidental se inscrie la "Youkai Academy", aici toti elevii cat si profesorii sunt demoni/monstri. Chiar atunci cand vrea sa plece, o intalneste pe Moka si se razandeste fiind foarte fericit. Totusi cand rozariul de pe piept este luat se tansforma in forma ei adevarata: un super-vampir!

Michiko to Hatchin

Acţiunea animeului este centrată într-un oraş imaginar, similar ţărilor din America Latină ( în special Brazilia ). Michiko este o femeie puternică, temperamentală şi foarte sexy. Acţiunea începe în momentul în care aceasta evadează de la o închisoare şi o salvează pe Hana ( Hatchin ) de la părinţii ei adoptivi, ce erau aproape malefici, profitând de aceasta din multe puncte de vedere. Urmărite de poliţie, cele două sunt în căutarea unui om pe nume Hiroshi...

Hakuouki

Yukimura Chizuru se îndreaptă spre Kyoto pentru a-și căuta tatăl. Acolo, devine martoră unei lupte dintre Rasetsu și membrii organizației Shinsengumi. Shinsengumi o iau în custodie și, de îndată ce află că ea este fiica doctorului în căutarea căruia ei se aflau, decid să o aibă aproape de ei pentru moment. Chizuru îi urmează în loptele lor, lupte care eu ca scop protejarea shogunat-ul

Dance in the Vampire Bund

Dupa milenii in care a stat ascunsa, Mina Tepes, Printesa vechiului legamant si conducatoare a tuturor vampirilor, doreste schimbare. Folosind vasta bogatie a dinastiei Tepes, a platit toate datoriile Japoniei, si facand asta a dobandit autoritatea de a crea un "district special" in largul coastelor Japoniei, care va deveni viitorul rai al tuturor vampirilor din lume ! Acum, in seara conferintei de presa in care se va face cunoscuta lumii existenta vampirilor, teroristii si gruparile rivale planuiesc sa o asasineze pe Mina Tepes inainte ca aceasta sa aiba sansa sa faca marele anunt.

Detective Conan

Shinichi Kudo, un maestru detectiv de saptesprezece ani le-a avut pe toate. El putea rezolva orice caz adus in atentia lui si in timp record. Prietena lui, Ran, era expert in karate, iar tatal ei un detectiv privat care era ros de ideea ca Shinichi primea cele mai interesante cazuri. Intr-o zi, in timp ce Shinichi si Ran sunt la un parc de distractii, se despart. Shinichi afla de o afacere ilegala ce are loc si spioneaza un grup de barbati imbracati in trenciuri negre. Este prins, iar acestia il otravesc cu o substanta experimentala cu scopul de a-l ucide. Dar, lucrurile nu se termina aici. Cand Shinichi isi revine, descopera ca a fost redus la dimensiunile unui pusti de generala. El cauta si gaseste ajutor la vecinul sau- inventatorul. Cand Ran vine sa-l caute pe Shinichi, ei inventeaza o poveste in care Shinichi este un copil pe nume Conan Edogawa. Ran se ofera sa-i acorde micului Conan un camin atat timp cat familia lui este plecata. Shinichi isi face o misiune in a-i gasi pe oamenii care l-au otravit si sa gaseasca un antidot.

marți, 8 martie 2011

Canaan

Este centrat pe Canaan, singura supravietuitoare a razboiului din Orientul Mijlociu. Spre norocul ei a fost gasita si adoptata de un barbat pe nume Siam, ei i-a fost mentor si antrenor destul timp, pana ce a fost omorat de Alphard, conducatoarea unui grup de teroristi numit Sarpele, Astefel Canaan jură sa-si razbune mentorul.

Pandora Hearts

Anime-ul incepe cu implinirea celor 15 ani ai lui Oz Vessalius. El are o viata lipsita de grija si in bogatie, umbrita doar de lipsa constanta a tatalui lui. La ceromonia implinirii varstei si a devenirii adult totul se schimba. Acolo va aparea stravechea organizatie Baskerville si-l va arunaca pe Oz in "Abyss" el fiind salvat de un "chain" cu numele de "Alice the black rabbit" Povestea incepe cu adancirea misterului asupra trecutul lui Alice, a Abyss-ului si a organizatiei Pandora. Anime-ul este inspirat din cunoscuta poveste a lui Lewis Caroll "Alice in lumea oglinzilor" si poate fi incadrata si in genul fantasy si mister cu mici parti de romance si comedie.

Supernatural

Este oficial faptul că Madhouse, aclamatul studio de anime (Death Note, Vampire Hunter D), este producătorul proiectului de Animaţie, „Supernatural”, pentru Warner Brothers. Este primul proiect animat din lume de la un studio de anime-uri japoneze care se bazează pe o serie de drame binecunoscute de peste mări. Seria originală live-action îi vizează pe fraţii Sam Winchester (Jared Padalecki) si Dean (Jensen Ackles), care vânează creaturi şi alte fenomene supranaturale ce au loc în America.

Air

Yukito Kunisaki este într-o călătorie, în căutarea unei fete cu aripi care zboară în înaltul cerului, aşa cum se menţionează într-o poveste din copilărie. În timpul acestei călătorii, se stabileste intr-un oras mic, încercând să facă nişte bani. Acolo, el întâlneşte o fată cu un nume ciudat, Misuzu. Aceasta se împrieteneste rapid cu Yukito si îl invită să stea cu ea. Astfel, Yukito decide să rămână în micul oraş, continuând căutarea fetei cu aripi, aşa cum a făcut-o şi mama lui.

Kore Wa Zombie Desu Ka?

Ayumu Aikawa este un zombi înviat de un vrăjitor numit Eucliwood Hellscythe după ce a fost omorât de un criminal în serie. Cât timp încearcă să facă tot ce e mai bun în viaţa sa de strigoi, el întâlneşte un masō-shōjo numită Haruna şi din neatenţie îi ia puterile ei, fiind forţat apoi să fie un masō-shōjo în devenire. Împreună cu Eucliwood, Haruna, şi un vampir ninja numită Seraphim locuind cu el, Ayumu ajută la lupta contra unor demoni cunoscuţi ca Megalos în timp ce încearcă să afle misterul morţii sale.

duminică, 6 martie 2011

Sora no Otoshimono

Povestea incepe cand un asa zis inger cade din cer intr+un sat linistit unde un baiat pe nume Tomoki si prietenii lui stă Ingerul cazut se dovedeşte a fi un Angeloid un robot "din lumea de sus" ea nu are sentimente ci duar primeste ordine acum stapanul ei este Tomoki el inceară sa o schimbe şi sai redea libertatea de a gandi singură .

The World God Only Knows

Povestea se invarte in jurul a unui baiat care se pricepe foarte bine la jocuri video el lasa pe interent un mesaj cum că poate sa vrăjească orice fată de pe planetă intr-o zi se trezeşte cu o fată demon ce il cauta să rezolve toate sufletele ce au scăpat din iad el este obligat sa accepte de indată ce este capturat de o zgardă de gat dacă nu prinde toate sufletele evadate el şi cu fata demon or să fie ucişi.

Soul Eater

Soul Eater este povestea a 3 studenti shinigami care trebuie sa-si antreneze armele, care au forma umana, sa manance 99 de suflete si o vrajitoare pentru a deveni cu adevarat shinigami. Este adaptarea anime a manga-ului lui Ookubo Atsushi. Staff-ul este alcatuit din diversi care au lucrat la Full Metal Alchemist si animatori ai studioului BONES.

Shakugan no Shana 2

Shana şi Alastor, Regele continua să se lupte cu locuitorii, care încearcă să fure Puterea Existenţei de muritorii. În ultima bătălie, Yuji este dovedit a fi un mystes, o "torţă" cu puterea nelimitată a Exisistenţei. Având în vedere că uni oamenii vor să-l surprindă Yuji şi să-l folosescă pentru a deranja echilibrul din Univers, Shana ia protejează pe Yuji. Yuji apoi promite să se alăture în lupta ei impreună cu(Shana).