luni, 26 decembrie 2011

Ouran High School Host Club

Avem o şcoală în care elevii fac parte din familiile de elită din Tokyo (a se înţelege aici sânge albastru şi foarte mulţi bani). Această şcoala este atât de elitista încat un copil sărac nu are şansa să studieze acolo decât dacă calităţile lui intelectuale sunt extraordinare.
Haruhi Fujioka este un astfel de copil sărac, atât de sarac încat nu-şi poate permite nici măcar să poarte uniforma scolii. Hainele sleampete (pantaloni largi şi bluza până la genunchi) şi ochelarii mari fac din Haruhi o persoană cu totul şi cu totul neatractivă.
 Într-una din zile, Haruhi îşi caută un loc liniştit în care să studieze şi astfel ajunge în sala de muzică nr.3 dar, descoperă că sala nu era liberă pentru că acolo îşi avea sediul un host club, adica un club format din câţiva băieţi frumoşi al căror singur scop era acela de a oferi tuturor fetelor din şcoala momente de plăcere. Încercând să scape din acel loc, Haruhi reuşeşte să spargă o vază al carei preţ era "doar” de 8 milioane de yeni. Drept rezultat, membrii clubului decid ca Haruhi să presteze diverse munci pentru ei, până când vaza va fi plătită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu